Moto More

MOTO MORE SERVICE SINCE 1994.

MOTO MORE SERVICE SINCE 1994.

Servis i prodaja brodskih i vanbrodskih motora Krk

SERVIS I PRODAJA BRODSKIH I VANBRODSKIH MOTORA – KRK

Ovlašteni smo servis brodskih i vanbrodskih motora sljedećih svjetskih marki: Mercury, Mercruiser, Mercruiser Diesel, Suzuki Marine,  Tohatsu, Evinrude, Johnson, Mariner.

Redovni servis motora obavlja se u točno određenim intervalima. Servisni intervali mogu biti sati rada motora ili određeno vremensko razdoblje koji propisuje proizvođač, a primjenjuje se prvi koji istekne. Takav pristup održavanja daje garanciju dugovječnosti proizvoda, a smanjuje se opasnost od nenadanih kvarova koji za sobom donose neočekivane troškove. Noviji brodski i izvanbrodski motori opremljeni su modernom tehnologijom ubrizgavanja goriva i ostalim komponentama potrebnim za rad kojim upravlja elektronika. U slučaju kvara ili nepravilnog rada takvog motora potrebna je kompjutorska dijagnostika.

Kompjuterska Dijagnostika

Motomore_Diagnostika Motora

Koristi se za sve brodske i vanbrodske motore sa direktnim ubrizgavanjem goriva . Dijagnostičkim alatom vrlo lako izvršimo kompletan dinamički i statički test motora ( injektori, pumpe goriva, pumpe ulja, senzori, aktuatori…). Nakon toga imamo potpunu sliku stanja motora: greške na motoru, povijest i režim rada, broj radnih sati, maksimalne dosegnute temperature i druge parametre koje su neophodne za nesmetan rad motora.

     motomore.hr-suzuki marinemotomore.hr-evinrude e-tecmotomore.hr-tohatsumotomore.hr-vetus dieselmotomor.hr-mariner


Osim redovnog servisa brodskih i vanbrodskih motora, najčešće usluge su:

Generalni popravak

generalni popravak brodskog motora Brušenje cilindara, promjena klipova i klipnih prstenova, zamjena ili brušenje ventila, obrada sjedišta ventila,brušenje glave, radilice zamjena svih brtvi na motoru , kontrola ostalih dijelova.

Konzervacija motora

13781034 Primjenjuje se po isteku korištenja, a motor zaštićuje od vremenskih uvjeta, korozije, podmazuje unutrašnjost motora i čuva sustav goriva.

Zamjena Ispušnog Kolektora

zamjena_ispusnog_kolektora_motomore_krkPreventivna radnja kojom sprječavamo pregrijavanje i mogućnost prodora morske vode u motor.

Zamjena manžeta na Z-pogonu(noga)

zamjena_manzeta_na_z_pogonu Gumeni djelovi pucanju usljed starosti. Mogu prouzročiti štetu na pogonskom sklopu i mogući prodor vode u plovilo.

Sales and installation of marine engines

mercruiser 3.0LTKS-334x252 Prodaja i ugradnja brodskih i vanbrodskih motora.


Naši Partneri

Sa našim partnerima razvijamo poslovne odnose u kojima imamo zajednički interes oko brige za plovila, bilo da se radi o čuvanju na suhom vezu, pranju, lakiranju, poliranju, anti-vegetativnom premazu, prijevozu, uslugu dizalice, popravci drvenih brodova, radovi na tikovini i slično.

  • www. mediteraneo-krk.com
  • www. duing.hr
  • www.brodogradiliste-krk.hr
  • www.paralela-klimno.com
  • www.klimno.net/brodogradilista_hr.html
Moto More – Servis i Prodaja Brodskih Motora
Vršimo servis i popravak brodskih i vanbrodskih motora, prodaju, ugradnju motora i rezervnih djelova te čuvanje plovila na kopnu. Osim rada u prostorima servisa radimo i na terenu.